zondag 18 mei 2014

WE ZIJN VERTROKKEN OP 18 MEI 2014.
Gisteren,17 mei een formidabel afscheidsfeestje gehad op het havenhoofd van de jachthaven LO.
Aan allen die er waren en aan hen die niet konden komen, dank u wel voor de lieve attenties, we appreciƫren dit erg en zullen nog veel aan jullie denken. Dank ook aan Gilbert voor zijn muzikale omlijsting met de accordeon.
Fotos hebben we nog niet maar er zijn er veel genomen en er is ook gefilmd (er zou een volledige reportage in de maak zijn?) We zien wel, als we ze hebben komt ze on line... als ze voor jullie oogjes bestemd is.
Vandaag een toffe dag gezeild (soms met motor erbij). Onderweg een stuk vergezeld door Dirk en Magda, we zijn aanbeland in Blankenberge.
Vriendelijke mensen stonden op de steiger om ons een handje toe te steken bij het aanleggen, o.a Ann en Ivan, 2 jonge zeilers met dezelfde droom als de onze, en uit ons Waasland. We werden gevraagd voor de apero en na het maken van schoon schip (daar komt dat gezegde dus vandaan) hadden we een gezellige babbel in hun kuip.
Nu zitten we heerlijk te genieten in het zonnetje in onze kuip.

De foto's van ons afscheidsfeestje op:
https://plus.google.com/u/0/photos/106250560283598645176/albums/6116798676703907809

3 opmerkingen:

stefanie.schippers zei

Fijn om te horen dat je een goede start hebt gehad. Geniet maar veder van dit mooie weertje. Wij gaan dat hier ook doen! Tot de volgende nieuwsflash! Ik kijk er al naar uit :-) xxx

Dirk Lootens zei

WIJ WENSEN JULLIE EEN TOF EN VEILIG AVONTUUR WEES VOORZICHTIG EN GENIET ERVAN GROETJES CAROLINE EN DIRK

Dorothy Bosman zei

We hebben al veel aan jullie gedacht. Met vele vragen: waar zijn ze nu al, hoe doet Ingrid en/of Roger de was en plas, is er genoeg drinkbaar water aan boord enz. Maar zeker weten: de wereld lacht jullie toe!
Met dank dat we het afscheidsfeestje mochten bijwonen en de mooie 'Aeolus' konden bewonderen.
Vele hartelijke groeten
Suzanna, Dorothy, Dries en Lander Bosman